Mahu Belajar Bagaimana Anda Boleh Mulakan Bisnes Topup?

Beri Saya 5 Minit Untuk Share Kepada Anda Bagaimana Caranya

Apa itu Ereload?

  • Ereload ialah langkah bijak untuk anda menjual topup kerana ianya ternyata lebih murah dari menjual secara kad topup gores.
  • Ereload merupakan sistem bisnes topup secara sms, online atau apps.
  • Hanya taipkan no pelanggan berserta dengan kod command, dalam masa yang singkat anda telah menjual topup kepada pelanggan anda.

KENAPA ANDA PERLU MULA BISNES TOPUP?

ANDA SENANG UNTUNG

Anda dapat membeli topap RM30 dengan hanya RM28.50 sahaja. Anda telah mendapat untung sebanyak RM1.50. Untung kan bisnes topup ini?

HIDUP ANDA MUDAH

Anda tidak perlu keluar ke kedai, hanya guna sms/online/app sahaja untuk dapatkan topap dan bayar bill anda. Mudah kan bisnes topup ini?

DUIT POKET ANDA

Kini, hampir 500 juta orang di Malaysia memiliki handphone sendiri. Jika anda mulakan bisnes topup ini, ia amat menguntungkan anda.

SIAPA ABS TOPUP?

Assalamualaikum & Hai,

Saya Adzrif Sidek.

Anda mungkin tak kenal saya pun.

Boleh saya kenalkan diri saya?

(Orang kata, tak kenal maka tak cinta)

Boleh panggil saya Adzrif.

Saya merupakan Founder kepada ABS Topup.

Saya mula ceburkan diri dalam bisnes topup ini sejak tahun 2015.

Kiranya, sudah 2 tahun saya berada di dunia bisnes topup ini.

(Maaf, saya bukanlah jutawan. Kereta mewah pun tak ada untuk tayang dan pengaruh anda join bisnes topup ini.)

Sehingga sekarang, saya telah membantu hampir 187 Agen Topup untuk menjana 2-3 angka setiap bulan hanya dengan menjual topup.

Mungkin anda seterusnya?

187

AGEN TOPUP

Telah berdaftar dengan ABS Topup sejak 2015.

(%) PURATA KEUNTUNGAN

(RM) MODAL MINIMA

PRODUK

KELEBIHAN ANDA SERTAI ABS TOPUP?

Sistem yang cepat & pantas

Anda tidak perlu lagi bazirkan masa & minyak anda untuk membeli topup di kedai. Login ke sistem bisnes topup anda, dan terus topup. Customer anda pun happy dan suka!

Bantuan Diberikan

Anda akan dibantu oleh kami sendiri untuk mulakan bisnes topup dari A hingga Z. Anda juga akan dimasukkan ke Group Support Whatsapp bersama agen lain.

Jaminan Pulangan Wang

Jika anda rasa bisnes topup ini tidak menguntungkan, kami akan pulangkan semula yuran pendaftaran (berbayar) anda. Anda bebas risiko!

APA KATA AGENT ABS TOPUP?

“Dah setahun dah buat bisnes topup ini. Sangat memudahkan. Tak payah keluar pergi kedai and all. Setakat ni jual kat kawan-kawan, ofismate dan bibik-bibik indon.”

KHAIRATUN

“Akak asalnya memang nak topup untuk diri sendiri. Tapi tu lah rezeki, budak-budak opis tau pulak.”

NOORZIEYATI

“Saudara Adzrif, saya amat menyukai bisnes ini. Saya harap sudara dapat menolong saya untuk menaik taraf ke pakej bangsawan sebab saya nak buka satu akaun lagi untuk adik saya. Terima kasih.”

NAN AZMI

“Salam Adzrif, first tq sebab kenalkan bisnes topup ini kat saya. Saya enjoy dengan bisnes ini sebab bisnes ini sangat berbaloi dan saya takkan berhenti buat bisnes ini. Sekarang saya agen dalam pakej bangsawan. Kalau boleh saya nak join bisnes ini sampai jadi master dealer. Hehe.”

RUSDIANA

“So far bisnes topup alhamdulillah senang. Berbaloi sebab dapat mudahkan diri sendiri & orang lain.”

SYAHIERA ATIEQA

“Bisnes topup ni okay je, walaupun just jual kat kawan sekerja atau sedara mara je.”

IFFAH

“Saya join bisnes topup under ABS Topup sebab mudah nak topup kemane saje, boleh bantu member, selain tu tambah side income gitu.”

FAIQ

“Kini giliran anda pula untuk mulakan bisnes topup anda sendiri.”

NAMA ANDA?

Anda Serius Nak Mulakan Bisnes Topup?

KLIK SINI DENGAN GEMBIRA